Aplicación de ácido giberélico y su efecto en la calidad de frutos de naranja "Valencia Tardía"



Document title: Aplicación de ácido giberélico y su efecto en la calidad de frutos de naranja "Valencia Tardía"
Journal: Revista Chapingo. Serie horticultura
Database: PERIÓDICA
System number: 000177346
ISSN: 1027-152X
Authors: 1
Institutions: 1Colegio de Postgraduados, Instituto de Recursos Genéticos y Productividad, Montecillo, Estado de México. México
Year:
Volumen: 5
Number: 2
Pages: 103-107
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Agrociencias,
Biología
Keyword: Frutales,
Fisiología vegetal,
Naranja,
Citrus sinensis,
Calidad del fruto,
Variedad Valencia Tardía,
Acido giberélico
Keyword: Agricultural sciences,
Biology,
Fruit trees,
Plant physiology,
Orange,
Citrus sinensis,
Fruit quality,
Valencia,
Gibberellic acid
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).