Efecto del ph y la temperatura sobre la velocidad y estabilidad de lactoperoxidasa bovina y caprina



Document title: Efecto del ph y la temperatura sobre la velocidad y estabilidad de lactoperoxidasa bovina y caprina
Journal: Revista biología (La Habana)
Database: PERIÓDICA
System number: 000108344
ISSN: 0864-3490
Authors: 1

Institutions: 1Universidad de La Habana, Facultad de Biología, Departamento de Bioquímica, La Habana. Cuba
Year:
Volumen: 3
Number: 1
Pages: 13-21
Country: Cuba
Document type: Artículo
Approach: Experimental, descriptivo
Disciplines: Química
Keyword: Bioquímica,
Lactoperoxidasa,
Enzimas,
Temperatura,
pH,
Estabilidad,
Bovinos,
Caprinos
Keyword: Chemistry,
Biochemistry,
Lactoperoxidase,
Enzymes,
Temperature,
pH,
Stability,
Bovines,
Goats
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).