Journal: | Revista argentina de microbiología |
Database: | PERIÓDICA |
System number: | 000246427 |
ISSN: | 0325-7541 |
Authors: | Mazzobre, M. F1 Schebor, C Burin, L Chirife, J2 |
Institutions: | 1Universidad de Buenos Aires, Facultad de Ciencias Exactas y Naturales, Buenos Aires. Argentina 2Universidad de Buenos Aires, Facultad de Ciencias Exactas y Naturales, Buenos Aires. Argentina |
Year: | 2000 |
Season: | Abr-Jun |
Volumen: | 32 |
Number: | 2 |
Pages: | 63-70 |
Country: | Argentina |
Language: | Español |
Document type: | Artículo |
Approach: | Experimental, analítico |
Disciplines: | Medicina, Química |
Keyword: | Microbiología, Química de alimentos, Contaminación, pH, Conservas, Clostridíum botulinum, Actividad del agua |
Keyword: | Medicine, Chemistry, Microbiology, Food chemistry, pH, Water activity, Clostridíum botulinum, Canned foods |
Document request | |