Estabilidad oxidativa de huevos enriquecidos con acidos grasos poliinsaturados omega 3, frente a antioxidantes naturales



Document title: Estabilidad oxidativa de huevos enriquecidos con acidos grasos poliinsaturados omega 3, frente a antioxidantes naturales
Journal: RBCF. Revista brasileira de ciencias farmaceuticas
Database: PERIÓDICA
System number: 000217859
ISSN: 1516-9332
Authors: 1

2
Institutions: 1Universidade de Sao Paulo, Faculdade de Ciencias Farmaceuticas, Sao Paulo. Brasil
2Universidade de Sao Paulo, Faculdade de Medicina Veterinaria e Zootecnia, Sao Paulo. Brasil
Year:
Season: Oct-Dic
Volumen: 39
Number: 4
Pages: 425-432
Country: Brasil
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química,
Biología
Keyword: Química de alimentos,
Aves,
Oxidación lipídica,
Acidos grasos,
Antioxidantes,
Gallinas
Keyword: Chemistry,
Biology,
Food chemistry,
Birds,
Lipidic oxidation,
Fatty acids,
Antioxidants,
Hen
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).