Efecto del ácido giberélico y del 2,4-D en el rendimiento del cultivo del ajo (Allium sativum L.)



Document title: Efecto del ácido giberélico y del 2,4-D en el rendimiento del cultivo del ajo (Allium sativum L.)
Journal: Phyton
Database: PERIÓDICA
System number: 000168909
ISSN: 0031-9457
Authors: 1

Institutions: 1Universidad Autónoma Agraria "Antonio Narro", Departamento de Botánica, Saltillo, Coahuila. México
2Universidad Autónoma de Nuevo León, Facultad de Ciencias Biológicas, Monterrey, Nuevo León. México
Year:
Volumen: 56
Number: 1-6
Pages: 91-94
Country: Argentina
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Agrociencias
Keyword: Fitotecnia,
Hortalizas,
Fitoquímica,
Fisiología vegetal,
Acido giberélico,
Reguladores del crecimiento,
Ajo,
Allium sativum,
Rendimiento
Keyword: Agricultural sciences,
Crop husbandry,
Vegetables,
Gibberellic acid,
Growth regulators,
Garlic,
Allium sativum,
Yield,
Phytochemistry,
Plant physiology
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).