El concepto de desarrollo sustentable para estudiantes de posgrado en ciencia y tecnología de alimentos



Document title: El concepto de desarrollo sustentable para estudiantes de posgrado en ciencia y tecnología de alimentos
Journal: Omnia (México, D.F.)
Database: CLASE
System number: 000136594
ISSN: 0186-4742
Authors: 1
Institutions: 1Universidad de Sonora, Dep. Inv. Posgrado Alimentos, Hermosillo, Sonora. México
Year:
Volumen: 12
Number: 35
Pages: 25-31
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Analítico
Disciplines: Educación,
Economía
Keyword: Educación de posgrado,
Desarrollo económico,
Sistemas educativos,
Educación ambiental,
Posgrado,
Desarrollo sustentable,
Recursos naturales,
Investigación científica
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).