Las caracteristicas alimentarias y su efecto sobre los tejidos dentarios y paradentarios



Document title: Las caracteristicas alimentarias y su efecto sobre los tejidos dentarios y paradentarios
Journal: Memorias : Jornadas internas de trabajo - Dirección General de Servicios Médicos. UNAM
Database: PERIÓDICA
System number: 000026042
Authors: 1
Institutions: 1Universidad Nacional Autónoma de México, Dir General De Servicios Medicos, Dep Asistencia Medica, México, Distrito Federal. México
Year:
Pages: 121-136
Country: México
Document type: Artículo
Approach: Teórico, descriptivo
Disciplines: Medicina,
Química
Keyword: Metabolismo y nutrición,
Odontología,
Química de alimentos,
Alimentos,
Caries,
Dientes,
Parodonto,
Prevención
Keyword: Medicine,
Chemistry,
Dentistry,
Metabolism and nutrition,
Food chemistry,
Caries,
Foods,
Parodontum,
Prevention,
Teeth
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).