Tecnología para la elaboración de un aderezo de pulpa de palta



Document title: Tecnología para la elaboración de un aderezo de pulpa de palta
Journal: La alimentación latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000155727
ISSN: 0325-3384
Authors: 1




Institutions: 1Universidad Nacional de Tucumán, Facultad de Agronomía y Zootecnia, San Miguel de Tucumán, Tucumán. Argentina
Year:
Season: Abr
Volumen: 32
Number: 227
Pages: 83-86
Country: Argentina
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental, descriptivo
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Aderezos,
Pulpa de palta,
Tecnología
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Dressing,
Avocado pulp,
Technology
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).