Aspectos nutricionales en la reglamentación de los alimentos para lactantes



Document title: Aspectos nutricionales en la reglamentación de los alimentos para lactantes
Journal: La alimentación latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000050258
ISSN: 0325-3384
Authors: 1
Institutions: 1Universidad de Buenos Aires, Facultad de Farmacia, Buenos Aires. Argentina
Year:
Season: May-Jun
Volumen: 15
Number: 129
Pages: 61-64
Country: Argentina
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Analítico
Disciplines: Química,
Medicina
Keyword: Química de alimentos,
Salud pública,
Alimentos,
Lactantes,
Leche,
Nutrición,
Fórmulas lácteas
Keyword: Chemistry,
Medicine,
Food chemistry,
Public health,
Food legislation,
Infants,
Milk formulas,
Nutrition
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).