Proteinas carnicas naturales deshidratadas. Mejoramiento del valor nuricional , la vida util y la estabilidad de los chacinados



Document title: Proteinas carnicas naturales deshidratadas. Mejoramiento del valor nuricional , la vida util y la estabilidad de los chacinados
Journal: Industria cárnica latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000019318
ISSN: 0325-3414
Authors:
Year:
Season: Ago
Volumen: 28
Number: 100
Pages: 46-47
Country: Argentina
Language: Español
Document type: Nota breve o noticia
Approach: Descriptivo
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Carne,
Vida útil,
Proteínas,
Estabilidad,
Valor nutritivo
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Meat,
Proteins,
Stability,
Shelf life,
Nutritive value
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).