Analisis de benzoato de sodio y de sorbato de potasio en los productos carnicos que se comercializan en la ciudad de mexico



Document title: Analisis de benzoato de sodio y de sorbato de potasio en los productos carnicos que se comercializan en la ciudad de mexico
Journal: Industria cárnica latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000013008
ISSN: 0325-3414
Authors: 1
Institutions: 1Instituto Nacional de la Nutrición "Salvador Zubirán", Dep Ciencia Tecnologia Alimentos, Tlalpan, Distrito Federal. México
Year:
Season: Abr
Volumen: 28
Number: 99
Pages: 27-35
Country: Argentina
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Descriptivo, experimental
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
México,
Conservadores,
Benzoato de sodio,
Potasio-sorbato,
Productos cárnicos
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Mexico,
Preservatives,
Meat products,
Sodium benzoate,
Potassium sorbate
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).