Riesgos de contaminación microbiana, alteraciones y control del chocolate y de las confituras



Document title: Riesgos de contaminación microbiana, alteraciones y control del chocolate y de las confituras
Journal: Industria alimentaria (México, D.F.)
Database: PERIÓDICA
System number: 000156488
ISSN: 0187-7658
Authors:
Year:
Season: Jul-Ago
Volumen: 18
Number: 4
Pages: 5-9
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Descriptivo, divulgación
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Contaminación microbiana,
Chocolate
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Microbial contamination,
Chocolate
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).