Nuevo procedimiento para fabricar y acondicionar jamones y embutidos



Document title: Nuevo procedimiento para fabricar y acondicionar jamones y embutidos
Journal: Industria alimentaria (México, D.F.)
Database: PERIÓDICA
System number: 000065938
ISSN: 0187-7658
Year:
Season: Sep-Oct
Volumen: 8
Number: 5
Pages: 28-32
Country: México
Document type: Nota breve o noticia
Approach: Divulgación
Disciplines: Ingeniería,
Química
Keyword: Ingeniería química,
Química de alimentos,
Química industrial,
Jamón,
Embutidos,
Manufactura,
Acondicionamiento
Keyword: Engineering,
Chemistry,
Chemical engineering,
Food chemistry,
Industrial chemistry,
Ham,
Sausage,
Manufacture,
Conditioning
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).