Las nueces reducen el estrés oxidativo y ayudan a prevenir las enfermedades cardiovasculares



Document title: Las nueces reducen el estrés oxidativo y ayudan a prevenir las enfermedades cardiovasculares
Journal: Industria alimentaria (México, D.F.)
Database: PERIÓDICA
System number: 000216747
ISSN: 0187-7658
Authors:
Year:
Season: Sep-Oct
Volumen: 25
Number: 5
Pages: 51-53
Country: México
Language: Español
Document type: Nota breve o noticia
Approach: Divulgación
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Nuez,
Estrés oxidativo
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Walnut,
Oxidative stress
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).