Experiencias y recomendaciones en la formacion de recursos humanos para la ciencia y tecnologia de alimentos



Document title: Experiencias y recomendaciones en la formacion de recursos humanos para la ciencia y tecnologia de alimentos
Journal: Industria alimentaria (México, D.F.)
Database: PERIÓDICA
System number: 000068945
ISSN: 0187-7658
Authors:
Year:
Season: Mar-Abr
Volumen: 7
Number: 2
Pages: 20-22
Country: México
Document type: Nota breve o noticia
Approach: Divulgación
Disciplines: Química,
Educación,
Administración y contaduría
Keyword: Química de alimentos,
Educación superior,
Recursos humanos,
Alimentos,
Tecnología,
Ciencia
Keyword: Chemistry,
Education,
Management and accounting,
Food chemistry,
Higher education,
Human resources,
Foods,
Science,
Technology
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).