Calidad del pescado: frescura y métodos de evaluación



Document title: Calidad del pescado: frescura y métodos de evaluación
Journal: Industria alimentaria (México, D.F.)
Database: PERIÓDICA
System number: 000241913
ISSN: 0187-7658
Authors: 1
Institutions: 1Universidad Autónoma de Barcelona, Barcelona. España
Year:
Season: Nov-Dic
Volumen: 27
Number: 6
Pages: 34-38
Country: México
Language: Español
Document type: Nota breve o noticia
Approach: Divulgación
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Pescado,
Bacterias,
Calidad,
Evaluación
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Fish,
Bacteria,
Quality,
Evaluation
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).