La fruta seca. Algunos secretos para optimizar su empleo en la elaboracion artesanal



Document title: La fruta seca. Algunos secretos para optimizar su empleo en la elaboracion artesanal
Journal: Heladería panadería latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000128002
ISSN: 0328-4166
Authors:
Year:
Season: Oct
Volumen: 18
Number: 102
Pages: 34-40
Country: Argentina
Document type: Artículo
Approach: Descriptivo
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Higo,
Ciruela,
Cereza,
Fresa,
Castanas,
Cristalización
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Fig,
Prune,
Cherry,
Strawberry,
Chestnut,
Crystallization
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).