Influencia de la alta temperatura en los tejidos radiculares de tomate (Lycopersicon esculentum Mill.)



Document title: Influencia de la alta temperatura en los tejidos radiculares de tomate (Lycopersicon esculentum Mill.)
Journal: Cultivos tropicales
Database: PERIÓDICA
System number: 000262850
ISSN: 0258-5936
Authors: 1
2

Institutions: 1Instituto Nacional de Ciencias Agrícolas, Departamento de Fisiología y Bioquímica Vegetal, San José de las Lajas, La Habana. Cuba
2Centro de Investigaciones Biológicas, La Habana. Cuba
Year:
Volumen: 27
Number: 4
Pages: 39-42
Country: Cuba
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental, analítico
Disciplines: Agrociencias,
Biología
Keyword: Hortalizas,
Anatomía e histología,
Fisiología vegetal,
Jitomate,
Lycopersicon esculentum,
Temperatura,
Histología vegetal,
Raíz
Keyword: Agricultural sciences,
Biology,
Vegetables,
Anatomy and histology,
Plant physiology,
Tomato,
Lycopersicon esculentum,
Temperature,
Plant histology,
Root
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).