Influencia del estado de maduracion sobre el desarrollo de la pudricion blanda en frutos de tomate



Document title: Influencia del estado de maduracion sobre el desarrollo de la pudricion blanda en frutos de tomate
Journal: Ciencias de la agricultura
Database: PERIÓDICA
System number: 000067193
ISSN: 0138-7251
Authors: 1
Institutions: 1Academia de Ciencias de Cuba, Instituto de Investigaciones Fundamentales en Agricultura Alexander von Humboldt, La Habana. Cuba
Year:
Number: 21
Pages: 13-17
Country: Cuba
Document type: Artículo
Approach: Experimental, aplicado
Disciplines: Agrociencias,
Biología
Keyword: Fitopatología,
Angiospermas,
Bacterias,
Fisiología vegetal,
Tomate,
Lycopersicon esculentum,
Erwinia carotovora,
Madurez
Keyword: Agricultural sciences,
Biology,
Phytopathology,
Angiosperms,
Bacteria,
Plant physiology,
Tomato,
Lycopersicon esculentum,
Erwinia carotorova,
Maturity
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).