Influencia de diferentes factores en el contenido de proteinas del grano se soya (glycine max)



Document title: Influencia de diferentes factores en el contenido de proteinas del grano se soya (glycine max)
Journal: Ciencias de la agricultura
Database: PERIÓDICA
System number: 000121502
ISSN: 0138-7251
Authors: 1
Institutions: 1Academia de Ciencias de Cuba, Instituto de Investigaciones Fundamentales en Agricultura Alexander von Humboldt, La Habana. Cuba
Year:
Number: 25
Pages: 51-57
Country: Cuba
Document type: Artículo
Approach: Experimental, aplicado
Disciplines: Agrociencias,
Biología
Keyword: Fitotecnia,
Leguminosas,
Fisiología vegetal,
Glycine max,
Soya,
Proteínas,
Fecha de siembra,
Leguminosae
Keyword: Agricultural sciences,
Biology,
Crop husbandry,
Legumes,
Plant physiology,
Glycine max,
Soybean,
Proteins,
Sowing date,
Leguminosae
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).