Concentraciones óptimas de NAA y BAP utilizadas para la formación de callos de tomate, en evitación de la rizogénesis espontánea



Document title: Concentraciones óptimas de NAA y BAP utilizadas para la formación de callos de tomate, en evitación de la rizogénesis espontánea
Journal: Ciencias de la agricultura
Database: PERIÓDICA
System number: 000030001
ISSN: 0138-7251
Authors: 1
Institutions: 1Academia de Ciencias de Cuba, Instituto de Investigaciones Fundamentales en Agricultura Alexander von Humboldt, La Habana. Cuba
Year:
Number: 11
Pages: 41-44
Country: Cuba
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Agrociencias,
Biología,
Química
Keyword: Hortalizas,
Fisiología vegetal,
Bioquímica,
Bencil amino purina,
Lycopersicon,
Acido naftalenacético,
Cultivo de tejidos,
Tomate
Keyword: Agricultural sciences,
Biology,
Chemistry,
Vegetables,
Plant physiology,
Biochemistry,
Bencyl amino purin,
Lycopersicon,
Naphthaleneacetic acid,
Tissue culture,
Tomato
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).