Técnica de digestibilidad in vitro en ingredientes y alimentos para camarón



Document title: Técnica de digestibilidad in vitro en ingredientes y alimentos para camarón
Journal: Ciencia UANL
Database: PERIÓDICA
System number: 000246094
ISSN: 1405-9177
Authors: 1


Institutions: 1Universidad Autónoma de Nuevo León, Facultad de Ciencias Biológicas, Monterrey, Nuevo León. México
Year:
Season: Ene-Mar
Volumen: 8
Number: 1
Pages: 65-73
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Medicina veterinaria y zootecnia
Keyword: Nutrición animal,
Pesca,
Digestibilidad,
Camarón,
Dietas
Keyword: Veterinary medicine and animal husbandry,
Animal nutrition,
Fisheries,
Digestibility,
Shrimp,
Diets
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).