Concentraciones totales de calcio, hierro, magnesio, potasio y sodio en leches pasteurizadas expendidas en la ciudad de Maracaibo (Venezuela) determinadas espectrométricamente



Document title: Concentraciones totales de calcio, hierro, magnesio, potasio y sodio en leches pasteurizadas expendidas en la ciudad de Maracaibo (Venezuela) determinadas espectrométricamente
Journal: Ciencia (Maracaibo)
Database: PERIÓDICA
System number: 000322350
ISSN: 1315-2076
Authors: 1
1
1
2
2
1
Institutions: 1Universidad del Zulia, Facultad de Medicina, Maracaibo, Zulia. Venezuela
2Universidad del Zulia, Facultad Experimental de Ciencias, Maracaibo, Zulia. Venezuela
Year:
Season: Jul-Sep
Volumen: 14
Number: 3
Pages: 368-377
Country: Venezuela
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental, analítico
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Leche pasteurizada,
Espectrometría,
Oligoelementos,
Venezuela
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Pasteurized milk,
Spectrometry,
Oligoelements,
Venezuela
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).