Composicion quimica y calidad de mostos y vinos obtenidos de racimos diferentemente asoleados



Document title: Composicion quimica y calidad de mostos y vinos obtenidos de racimos diferentemente asoleados
Journal: Ciencia e investigación agraria
Database: PERIÓDICA
System number: 000068865
ISSN: 0304-5609
Authors: 1

Institutions: 1Pontificia Universidad Católica de Chile, Facultad de Agronomía, Departamento de Ciencias Vegetales, Santiago de Chile. Chile
Year:
Season: Sep-Dic
Volumen: 12
Number: 3
Pages: 181-188
Country: Chile
Document type: Artículo
Approach: Experimental, aplicado
Disciplines: Agrociencias,
Química,
Biología
Keyword: Fitotecnia,
Química de alimentos,
Fisiología vegetal,
Chile,
Composición química,
Mostos,
Vino,
Calidad,
Insolación
Keyword: Agricultural sciences,
Chemistry,
Biology,
Crop husbandry,
Food chemistry,
Plant physiology,
Chile,
Chemical composition,
Must,
Wine,
Quality,
Sunstroke
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).