Alimentacion de pollos broilers con altos niveles de soap-stock acidulados de cártamo (Carthamus tinctorius) y pescado. II. Efecto sobre la conservación en frío de la canal y su calidad organoléptica



Document title: Alimentacion de pollos broilers con altos niveles de soap-stock acidulados de cártamo (Carthamus tinctorius) y pescado. II. Efecto sobre la conservación en frío de la canal y su calidad organoléptica
Journal: Ciencia e investigación agraria
Database: PERIÓDICA
System number: 000034017
ISSN: 0304-5609
Authors: 1


Institutions: 1Pontificia Universidad Católica de Chile, Facultad de Agronomía, Santiago de Chile. Chile
Year:
Season: Sep-Dic
Volumen: 8
Number: 3
Pages: 207-213
Country: Chile
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental, aplicado
Disciplines: Medicina veterinaria y zootecnia
Keyword: Aves de corral,
Nutrición animal,
Zootecnia,
Acidos grasos,
Cártamo,
Carthamus tinctorius,
Harina de pescado,
Pollos de engorda
Keyword: Veterinary medicine and animal husbandry,
Animal husbandry,
Animal nutrition,
Poultry,
Broilers,
Carthamus tinctorius,
Fatty acids,
Fish meal,
Safflower
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).