Identificacion del proceso de coccion en tachos



Document title: Identificacion del proceso de coccion en tachos
Journal: Centro azúcar
Database: PERIÓDICA
System number: 000042564
ISSN: 0253-5777
Authors: 1
Institutions: 1Universidad Central "Marta Abreu" de Las Villas, Fac Tecnol Quimica Azucarera, Dep Control Automatico, Santa Clara, Villa Clara. Cuba
Year:
Season: Ene-Abr
Volumen: 10
Number: 1
Pages: 63-76
Country: Cuba
Document type: Artículo
Approach: Aplicado, descriptivo
Disciplines: Química,
Matemáticas
Keyword: Química industrial,
Matemáticas aplicadas,
Azúcar,
Cocción,
Industria,
Tachos
Keyword: Chemistry,
Mathematics,
Industrial chemistry,
Applied mathematics,
Coction,
Industry,
Sugar,
Vacuum pans
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).