Estudio a nivel industrial del proceso de clarificacion de meladuras usando el clarin dym



Document title: Estudio a nivel industrial del proceso de clarificacion de meladuras usando el clarin dym
Journal: Centro azúcar
Database: PERIÓDICA
System number: 000102264
ISSN: 0253-5777
Authors: 1


Institutions: 1Universidad Central "Marta Abreu" de Las Villas, Fac Ingenieria Quimica Azucarera, Santa Clara, Villa Clara. Cuba
Year:
Season: Jul-Sep
Volumen: 16
Number: 3
Pages: 10-17
Country: Cuba
Document type: Artículo
Approach: Experimental, aplicado
Disciplines: Economía,
Ingeniería
Keyword: Economía agrícola,
Ingeniería química,
Clarificación,
Agroindustria,
Colorantes,
Caña de azúcar,
Jugos
Keyword: Economics,
Engineering,
Agricultural economics,
Chemical engineering,
Clarification,
Agroindustry,
Dyes,
Sugar cane,
Juices
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).