Caracterizacion de los licores utilizados en la cristalizacion de azucar blanco directo



Document title: Caracterizacion de los licores utilizados en la cristalizacion de azucar blanco directo
Journal: Centro azúcar
Database: PERIÓDICA
System number: 000122242
ISSN: 0253-5777
Authors: 1
Institutions: 1Universidad Central "Marta Abreu" de Las Villas, Fac Quimica Tecnologia Azucarera, Dep Tecnologia Azucarera, Santa Clara, Villa Clara. Cuba
Year:
Season: Oct-Dic
Volumen: 13
Number: 4
Pages: 20-22
Country: Cuba
Document type: Artículo
Approach: Experimental, aplicado
Disciplines: Ingeniería
Keyword: Ingeniería química,
Cristalización,
Azúcar,
Agroindustria,
Caña de azúcar
Keyword: Engineering,
Chemical engineering,
Crystallization,
Sugar,
Agroindustry,
Sugar cane
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).