Producao piloto de derivados de levedura (Saccharomyces sp.) para uso como ingrediente na formulacao de alimentos



Document title: Producao piloto de derivados de levedura (Saccharomyces sp.) para uso como ingrediente na formulacao de alimentos
Journal: Brazilian journal of food technology
Database: PERIÓDICA
System number: 000177745
ISSN: 1516-7275
Authors: 1



Institutions: 1Instituto de Tecnologia de Alimentos, Centro de Quimica de Alimentos e Nutricao Aplicada, Campinas, Sao Paulo. Brasil
Year:
Volumen: 2
Number: 1-2
Pages: 119-125
Country: Brasil
Language: Portugués
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química
Keyword: Fermentaciones,
Química de alimentos,
Fermentación,
Saccharomyces,
Levaduras,
Pared celular
Keyword: Chemistry,
Fermentation,
Food chemistry,
Saccharomyces,
Yeasts,
Cell wall
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).