Efecto del tipo de fuente de nitrógeno y aceites comestibles sobre la producción de lipasas por Penicillium candidum en cultivo en estado sólido



Document title: Efecto del tipo de fuente de nitrógeno y aceites comestibles sobre la producción de lipasas por Penicillium candidum en cultivo en estado sólido
Journal: Biotecnología
Database: PERIÓDICA
System number: 000176866
ISSN: 0188-4786
Authors: 1
Institutions: 1Instituto Tecnológico de Mérida, Mérida, Yucatán. México
Year:
Volumen: 3
Number: 1-2
Pages: 92-92FS94
Country: México
Language: Español
Document type: Conferencia o discurso
Approach: Aplicado, experimental
Disciplines: Química,
Biología
Keyword: Fermentaciones,
Hongos,
Biotecnología,
Penicillium candidum,
Lipasas,
Nitrógeno
Keyword: Chemistry,
Biology,
Fermentation,
Fungi,
Biotechnology,
Penicillium candidum,
Lipases,
Nitrogen
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).