Efecto de la concentración de glucosa en el desacoplamiento metabólico de Aspergillus niger en fermentación en sustrato sólido



Document title: Efecto de la concentración de glucosa en el desacoplamiento metabólico de Aspergillus niger en fermentación en sustrato sólido
Journal: Biotecnología
Database: PERIÓDICA
System number: 000176786
ISSN: 0188-4786
Authors: 1

Institutions: 1Universidad Autónoma Metropolitana, Departamento de Biotecnología, Iztapalapa, Distrito Federal. México
Year:
Volumen: 3
Number: 1-2
Pages: 29-29FS33
Country: México
Language: Español
Document type: Conferencia o discurso
Approach: Aplicado, experimental
Disciplines: Química
Keyword: Fermentaciones,
Biotecnología,
Fermentación sólida,
Aspergillus niger,
Glucosa
Keyword: Chemistry,
Fermentation,
Biotechnology,
Solid fermentation,
Aspergillus niger,
Glucose
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).