Efecto de la actividad de agua sobre la producción de pectinasas por mutantes de Aspergillus niger en fermentación sólida y líquida



Document title: Efecto de la actividad de agua sobre la producción de pectinasas por mutantes de Aspergillus niger en fermentación sólida y líquida
Journal: Biotecnología
Database: PERIÓDICA
System number: 000176856
ISSN: 0188-4786
Authors: 1

Institutions: 1Universidad Autónoma Metropolitana, Departamento de Biotecnología, Iztapalapa, Distrito Federal. México
Year:
Volumen: 3
Number: 1-2
Pages: 65-65FS69
Country: México
Language: Español
Document type: Conferencia o discurso
Approach: Analítico, experimental
Disciplines: Química
Keyword: Fermentaciones,
Biotecnología,
Pectinasas,
Aspergillus niger,
Agua
Keyword: Chemistry,
Fermentation,
Biotechnology,
Pectinases,
Water,
Aspergillus niger
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).