Saccharina rústica una aplicación biotecnológica para la alimentación animal



Document title: Saccharina rústica una aplicación biotecnológica para la alimentación animal
Journal: Biotecnología en el sector agropecuario y agroindustrial
Database: PERIÓDICA
System number: 000269548
ISSN: 1692-3561
Authors: 1
Institutions: 1Universidad del Cauca, Facultad de Ciencias Agropecuarias, Popayán, Cauca. Colombia
Year:
Season: Mar
Volumen: 2
Number: 1
Pages: 43-48
Country: Colombia
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental, aplicado
Disciplines: Química,
Medicina veterinaria y zootecnia
Keyword: Fermentaciones,
Nutrición animal,
Biotecnología,
Sacarosa,
Cavia porcellus,
Alimentación,
Rumiantes
Keyword: Chemistry,
Veterinary medicine and animal husbandry,
Fermentation,
Animal nutrition,
Sucrose,
Cavia porcellus,
Feeding,
Ruminants
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).