Proteínas del gluten de los trigos panaderos



Document title: Proteínas del gluten de los trigos panaderos
Journal: Biotecnia
Database: PERIÓDICA
System number: 000266412
ISSN: 1665-1456
Authors: 1
Institutions: 1Universidad de Sonora, Departamento de Investigación y Posgrado en Alimentos, Hermosillo, Sonora. México
Year:
Season: May-Ago
Volumen: 7
Number: 2
Pages: 21-27
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Descriptivo, divulgación
Disciplines: Química,
Agrociencias
Keyword: Bioquímica,
Química de alimentos,
Gramíneas,
Proteínas,
Gluten,
Harina,
Panificación
Keyword: Chemistry,
Agricultural sciences,
Biochemistry,
Food chemistry,
Gramineae,
Proteins,
Gluten,
Flour,
Bakery
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).