Estudio de las variaciones en macronutrientes y valor nutritivo de la proteína de una conserva de atún a los tres años de su preparación



Document title: Estudio de las variaciones en macronutrientes y valor nutritivo de la proteína de una conserva de atún a los tres años de su preparación
Journal: Archivos latinoamericanos de nutrición
Database: PERIÓDICA
System number: 000114608
ISSN: 0004-0622
Authors: 1

Institutions: 1Consejo Superior de Investigaciones Científicas, Instituto de Nutrición, Madrid. España
Year:
Season: Jun
Volumen: 40
Number: 2
Pages: 275-283
Country: Venezuela
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental, aplicado
Disciplines: Química,
Medicina veterinaria y zootecnia
Keyword: Bioquímica,
Química analítica,
Química de alimentos,
Pesca,
Atún,
Enlatado,
Valor nutritivo,
Proteínas,
Almacenamiento
Keyword: Chemistry,
Veterinary medicine and animal husbandry,
Analytical chemistry,
Biochemistry,
Food chemistry,
Fisheries,
Tuna,
Canning,
Nutritive value,
Proteins,
Storage
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).