Adaptación de un procedimiento de fabricación de quesos para su difusión y aplicación en hogares del medio rural



Document title: Adaptación de un procedimiento de fabricación de quesos para su difusión y aplicación en hogares del medio rural
Journal: Archivos latinoamericanos de nutrición
Database: PERIÓDICA
System number: 000049937
ISSN: 0004-0622
Authors: 1

Institutions: 1Instituto Nacional de la Nutrición "Salvador Zubirán", División Nutrición, México, Distrito Federal. México
Year:
Season: Sep
Volumen: 30
Number: 3
Pages: 369-383
Country: Venezuela
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Teórico, aplicado
Disciplines: Medicina,
Química
Keyword: Metabolismo y nutrición,
Salud pública,
Bioquímica,
Química de alimentos,
Almacenamiento,
Fabricación,
México,
Queso,
Areas rurales
Keyword: Medicine,
Chemistry,
Metabolism and nutrition,
Public health,
Biochemistry,
Food chemistry,
Cheese,
Mexico,
Processing,
Rural areas,
Storage
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).