Evaluación de tres niveles de incorporación de afrecho de raps en la ración inicial del broiler comercial



Document title: Evaluación de tres niveles de incorporación de afrecho de raps en la ración inicial del broiler comercial
Journal: Archivos de medicina veterinaria (Valdivia)
Database: PERIÓDICA
System number: 000123733
ISSN: 0301-732X
Authors: 1


Institutions: 1Universidad de Chile, Instituto de Nutrición y Tecnología de los Alimentos, Santiago de Chile. Chile
Year:
Volumen: 17
Number: 1
Pages: 25-32
Country: Chile
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Medicina veterinaria y zootecnia
Keyword: Aves de corral,
Nutrición animal,
Zootecnia,
Afrecho de raps,
Brassica napus,
Suplementación,
Colza,
Pollos de engorda,
Harinas
Keyword: Veterinary medicine and animal husbandry,
Animal husbandry,
Animal nutrition,
Poultry,
Rapeseed,
Brassica napus,
Supplementation,
Broilers,
Meals
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).