Caracterización física y química de granos de cacao fermentados, secos y tostados de la región de Chuao



Document title: Caracterización física y química de granos de cacao fermentados, secos y tostados de la región de Chuao
Journal: Agronomía tropical (Maracay)
Database: PERIÓDICA
System number: 000226116
ISSN: 0002-192X
Authors: 1

Institutions: 1Universidad Central de Venezuela, Instituto de Ciencia y Tecnología, Caracas, Distrito Federal. Venezuela
Year:
Season: Abr-Jun
Volumen: 52
Number: 2
Pages: 161-172
Country: Venezuela
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Aplicado, descriptivo
Disciplines: Agrociencias
Keyword: Fitotecnia,
Frutales,
Cacao,
Análisis químico,
Acidos grasos,
Proteína cruda,
Fibra cruda
Keyword: Agricultural sciences,
Crop husbandry,
Fruit trees,
Cocoa,
Chemical analysis,
Fatty acids,
Raw protein,
Raw fiber
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).