Caracterización de los tipos de cacaos criollo, trinitario y forastero de Cumboto, Aragua, mediante patrones electroforéticos de isoenzimas



Document title: Caracterización de los tipos de cacaos criollo, trinitario y forastero de Cumboto, Aragua, mediante patrones electroforéticos de isoenzimas
Journal: Agronomía tropical (Maracay)
Database: PERIÓDICA
System number: 000226988
ISSN: 0002-192X
Authors: 1

2

Institutions: 1Universidad Central de Venezuela, Instituto de Botánica Agrícola, Maracay, Aragua. Venezuela
2Universidad Central de Venezuela, Instituto de Química y Tecnología, Maracay, Aragua. Venezuela
Year:
Season: Jul-Sep
Volumen: 52
Number: 3
Pages: 277-297
Country: Venezuela
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Agrociencias
Keyword: Fitotecnia,
Plantas para uso industrial,
Cacao,
Genotipos,
Isoenzimas
Keyword: Agricultural sciences,
Crop husbandry,
Plants for industrial use,
Cocoa,
Genotypes,
Isoenzymes
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).