Caracterización energética y protéica de materias primas de origen animal, empleadas en la formulación de alimentos balanceados para vacas lecheras



Document title: Caracterización energética y protéica de materias primas de origen animal, empleadas en la formulación de alimentos balanceados para vacas lecheras
Journal: Agronomía mesoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000247610
ISSN: 1021-7444
Authors: 1
Institutions: 1Universidad de Costa Rica, Facultad de Ciencias Agroalimentarias, San José. Costa Rica
Year:
Season: Jul-Dic
Volumen: 16
Number: 2
Pages: 191-198
Country: Costa Rica
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental, analítico
Disciplines: Medicina veterinaria y zootecnia
Keyword: Bovinos,
Nutrición animal,
Proteínas,
Dietas,
Alimentos balanceados,
Vacas
Keyword: Veterinary medicine and animal husbandry,
Animal nutrition,
Bovines,
Proteins,
Diets,
Balanced rations,
Cows
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).