Características comerciales de condimentos vendidos en las plazas de mercado de las capitales del eje cafetero central en Colombia



Document title: Características comerciales de condimentos vendidos en las plazas de mercado de las capitales del eje cafetero central en Colombia
Journal: Agronomía (Manizales)
Database: PERIÓDICA
System number: 000162521
ISSN: 0568-3076
Authors: 1
Institutions: 1Universidad de Caldas, Facultad de Ciencias Agropecuarias, Manizales, Caldas. Colombia
Year:
Season: Ago
Volumen: 9
Number: 2
Pages: 18-22
Country: Colombia
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Agrociencias
Keyword: Frutales,
Hortalizas,
Café,
Colombia,
Lycopersicon esculentum,
Allium cepa,
Crocus sativus,
Condimentos
Keyword: Agricultural sciences,
Fruit trees,
Vegetables,
Coffee,
Colombia,
Lycopersicon esculentum,
Allium cepa,
Crocus satirus,
Condiments
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).