Efecto del calcio y del pH, en cultivos hidropónicos de lenteja (Lens culinaris) var araucana - INIA, sobre los niveles foliares de hierro y manganeso



Document title: Efecto del calcio y del pH, en cultivos hidropónicos de lenteja (Lens culinaris) var araucana - INIA, sobre los niveles foliares de hierro y manganeso
Journal: Agricultura técnica (Santiago)
Database: PERIÓDICA
System number: 000099083
ISSN: 0365-2807
Authors: 1
Institutions: 1Instituto Nacional de Investigaciones Agropecuarias, Estación Experimental, La Platina, Santiago. Chile
Year:
Season: Abr-Jun
Volumen: 50
Number: 2
Pages: 120-124
Country: Chile
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Agrociencias,
Química,
Biología
Keyword: Leguminosas,
Fitoquímica,
Fisiología vegetal,
Calcio,
pH,
Lenteja,
Lens culinaris,
Composición química,
Fisiología
Keyword: Agricultural sciences,
Chemistry,
Biology,
Legumes,
Phytochemistry,
Plant physiology,
Calcium,
pH,
Lentil,
Lens culinaris,
Chemical composition,
Physiology
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).