Peroxidase production from hairy root cultures of red beet (Beta vulgaris)



Título del documento: Peroxidase production from hairy root cultures of red beet (Beta vulgaris)
Revista: Electronic journal of biotechnology
Base de datos: PERIÓDICA
Número de sistema: 000261497
ISSN: 0717-3458
Autors: 1




Institucions: 1Central Food Technological Research Institute, Plant Cell Biotechnology Department, Mysore. India
Any:
Període: Ago
Volum: 8
Número: 2
Paginació: 185-196
País: Chile
Idioma: Inglés
Tipo de documento: Artículo
Enfoque: Experimental, analítico
Disciplines Agrociencias
Paraules clau: Hortalizas,
Biotecnología,
Betabel,
Beta vulgaris,
Auxinas,
Agrobacterium rhizogenes,
Peroxidasa,
Cultivo de tejidos
Keyword: Agricultural sciences,
Vegetables,
Tissue culture,
Red beet,
Beta vulgaris,
Peroxidase,
Auxins,
Agrobacterium rhizogenes
Text complet: Texto completo (Ver PDF)