Mejoramiento de la calidad de proteína del grano de maíces criollos de Chiapas



Document title: Mejoramiento de la calidad de proteína del grano de maíces criollos de Chiapas
Journal: Ciencia y tecnología en la frontera
Database: PERIÓDICA
System number: 000260664
ISSN: 1665-9775
Authors: 1
2
Institutions: 1Instituto Nacional de Investigaciones Forestales, Agrícolas y Pecuarias, Campo Experimental Centro de Chiapas, Ocozocoautla, Chiapas. México
2Instituto Nacional de Investigaciones Forestales, Agrícolas y Pecuarias, Campo Experimental Valle de México, Chapingo, Estado de México. México
Year:
Season: Jul-Dic
Volumen: 2
Number: 3
Pages: 7-17
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental, aplicado
Disciplines: Agrociencias
Keyword: Fitotecnia,
Gramíneas,
Maíz,
Mejoramiento genético,
Calidad del grano,
Contenido proteico,
México
Keyword: Agricultural sciences,
Crop husbandry,
Gramineae,
Corn,
Plant breeding,
Grain quality,
Protein content,
Mexico
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).