A definition of descriptors to be used for the qualification of chocolate flavours in organoleptic testing



Título del documento: A definition of descriptors to be used for the qualification of chocolate flavours in organoleptic testing
Revista: Revista theobroma
Base de datos: PERIÓDICA
Número de sistema: 000038457
ISSN: 0370-7962
Autores: 1
Instituciones: 1Comissao Executiva do Plano da Lavoura Cacaueira, Centro de Pesquisas do Cacau, Itabuna, Bahia. Brasil
Año:
Periodo: Jul-Sep
Volumen: 11
Número: 3
Paginación: 209-217
País: Brasil
Idioma: Inglés
Tipo de documento: Nota breve o noticia
Enfoque: Descriptivo, divulgación
Disciplinas: Agrociencias,
Química
Palabras clave: Fitotecnia,
Bioquímica,
Química de alimentos,
Química orgánica,
Aroma,
Cacao,
Chocolate,
Organolepsis,
Sabor
Keyword: Agricultural sciences,
Chemistry,
Crop husbandry,
Biochemistry,
Food chemistry,
Organic chemistry,
Aroma,
Chocolate,
Cocoa,
Flavor,
Organolepsis
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