Enzymological characterization of pineapple extract for potential application in oak tasar (Antheraea proylei J.) silk cocoon cooking and reeling



Título del documento: Enzymological characterization of pineapple extract for potential application in oak tasar (Antheraea proylei J.) silk cocoon cooking and reeling
Revista: Electronic journal of biotechnology
Base de datos: PERIÓDICA
Número de sistema: 000264132
ISSN: 0717-3458
Autores: 1

Instituciones: 1Manipur University , Biochemistry Department, Canchipur, Imphal. India
Año:
Periodo: Dic
Volumen: 6
Número: 3
País: Chile
Idioma: Inglés
Tipo de documento: Artículo
Enfoque: Experimental, aplicado
Disciplinas: Biología,
Medicina veterinaria y zootecnia
Palabras clave: Insectos,
Zootecnia,
Biotecnología,
Gusanos de seda,
Jugo de piña,
Producción de capullos,
Proteinasas,
Cisteína,
Antheraea proylei
Keyword: Biology,
Veterinary medicine and animal husbandry,
Insects,
Animal husbandry,
Silkworms,
Pineapple juice,
Cocoon production,
Proteinases,
Cystein,
Antheraea proylei
Texto completo: Texto completo (Ver HTML)