Isolation and survival of Yersinia enterocolitica in ice cream at different pH values, stored at -18 degrees centigrades



Título del documento: Isolation and survival of Yersinia enterocolitica in ice cream at different pH values, stored at -18 degrees centigrades
Revista: Brazilian journal of microbiology
Base de datos: PERIÓDICA
Número de sistema: 000175797
ISSN: 1517-8382
Autores: 1
Instituciones: 1Universidad Nacional de San Luis, Facultad de Química, Bioquímica y Farmacia, San Luis. Argentina
Año:
Periodo: Jul-Sep
Volumen: 31
Número: 3
Paginación: 174-177
País: Brasil
Idioma: Inglés
Tipo de documento: Artículo
Enfoque: Aplicado, experimental
Disciplinas: Química,
Medicina
Palabras clave: Química de alimentos,
Microbiología,
Helados,
Contaminación microbiana,
Sobrevivencia,
pH,
Yersinia enterocolitica
Keyword: Chemistry,
Medicine,
Food chemistry,
Microbiology,
Ice cream,
Microbial pollution,
Survival,
pH,
Yersinia enterocolitica
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