A study of water activity and electrical conductivity in fruit juices: influence of temperature and concentration



Título del documento: A study of water activity and electrical conductivity in fruit juices: influence of temperature and concentration
Revista: Brazilian journal of food technology
Base de datos: PERIÓDICA
Número de sistema: 000177664
ISSN: 1516-7275
Autores: 1

Instituciones: 1Instituto de Tecnologia de Alimentos, Campinas, Sao Paulo. Brasil
2Universidade Estadual de Campinas, Faculdade de Engenharia de Alimentos, Campinas, Sao Paulo. Brasil
Año:
Volumen: 2
Número: 1-2
Paginación: 31-38
País: Brasil
Idioma: Inglés
Tipo de documento: Artículo
Enfoque: Experimental
Disciplinas: Química
Palabras clave: Química de alimentos,
Conductividad,
Actividad del agua,
Brix-grados,
Aw,
Jugo de frutas
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Conductivity,
Water activity,
Brix degrees,
Aw,
Fruits juices
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