Nova scientia (510 documentos)


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Sensory analysis and texture profile of chorizo using blends of rabbit meat and textured soybean protein
Zepeda Bastida, A1; Ayala Martínez, M1; Alfaro Rodríguez, R.H2; Güemes Vera, N2; Soto Simental, S1
1Universidad Autónoma del Estado de Hidalgo, Área Académica de Medicina Veterinaria y Zootecnia, Pachuca, Hidalgo. México; 2Universidad Autónoma del Estado de Hidalgo, Área Académica de Ingeniería Agroindustrial e Ingeniería en Alimentos, Pachuca, Hidalgo. México
[Nova scientia, México, 2018 Vol. 10 Núm. 21 Nov, ]

   
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Assessment of cast steel anchorage fracture toughness of a cable-stayed bridge by small punch test
López Vargas, E1; Alcaraz Caracheo, L. A1; Álvarez Laso, J. A2; Lacalle Calderón, R2; Rodríguez Castro, R3; Martínez Madrid, M4; Sánchez Rodríguez, A3
1Instituto Tecnológico de Celaya, Departamento de Ingeniería Mecatrónica, Celaya, Guanajuato. México; 2Universidad de Cantabria, Departamento de Ciencia e Ingeniería del Terreno, Santander. España; 3Instituto Tecnológico de Celaya, Departamento de Ingeniería Mecánica, Celaya, Guanajuato. México; 4Instituto Mexicano del Transporte, Querétaro. México
[Nova scientia, México, 2018 Vol. 10 Núm. 20 Oct, ]

   
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Designing a Digital Marketing Model Innovation to increase the Competitiveness. First insights in Mexico
Mejía Trejo, Juan1
1Universidad de Guadalajara, Centro Universitario de Ciencias Económico Administrativas, Guadalajara, Jalisco. México
[Nova scientia, México, 2018 Vol. 10 Núm. 20 Oct, ]

   
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