Procesamento e enlatamento de bonitos e atuns



Document title: Procesamento e enlatamento de bonitos e atuns
Journal: Serie documentos tecnicos - SUDEPE
Database: PERIÓDICA
System number: 000116788
ISSN: 0100-4050
Authors: 1


Institutions: 1Universidade de Sao Paulo, Instituto Oceanográfico, Sao Paulo. Brasil
Year:
Number: 32
Pages: 1-83
Country: Brasil
Language: Portugués
Document type: Artículo
Approach: Descriptivo, aplicado
Disciplines: Medicina veterinaria y zootecnia,
Biología,
Química
Keyword: Pesca,
Biología acuática,
Peces,
Química de alimentos,
Katsuwonus pelamis,
Atún,
Enlatado,
Procesamiento,
Bonito
Keyword: Veterinary medicine and animal husbandry,
Biology,
Chemistry,
Fisheries,
Aquatic biology,
Fish,
Food chemistry,
Katsuwonus pelamis,
Tuna,
Canning,
Processing,
Bonito
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).